keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Musiikin värit. Terapiaa part 332.

Tänään yskin. Harmittaa. Täytyy kasvattaa kipukynnystä. Tämä kipu, jos sitä edes siksi voi kutsua, on pientä mitä osastoilla monet tuhannet ihmiset joutuvat kestämään. Sitä kivun määrää ei voi ymmärtää. Joten miksi valittaa syksyn flunssasta. Asiat täytyy laittaa perspektiiviin. Kohta keitän ohrapuuroa. Sitä syödään kera mansikkakeiton kun ollaan kipeitä. 


Musiikki, kirjo erityylisiä väriyhdistelmiä. Mielestäni oma laadullinen kuvaus ei riitä kuvamaan vielä melodioiden kauneutta tai niiden mystisyyttä tai ylipäätään vangitsevuutta. Keskityn siis lyriikoiden maailmaan, jossa siinäkin tallustelen hiekkalaatikkotasolla. Antaa lapsen olla lapsi taas hetken aikaa. Ajan henkeen Top7

  1. Amorphis - Leaves Scar
  2. Kirka - Leijat / Tuuli Häntä kuljettaa <3
  3. Nightwish - Sleeping Sun
  4. Johanna Kurkela - Juurrun Tähän Ikävään / Männyn alla kynttilä, en unohda. Ikävä.
  5. Laura Närhi - Salaa Yksinäinen Nainen
  6. For My Pain - Autumn Harmony
  7. I Cannot See His Color (The Village Soundtrack) (Poikkeus, sanoja ei tarvitse.)
Visuaalinen tunne. Tänään sanat ja asiat ovat hukassa. Olen liian tunteellinen ja epärationaalinen lähteäkseni jakamaan tuomioita tämän hetken yhteiskunnalle ja valitsevalle politiikalle. Kärjistäen tuntuu, että rahanhimo tätä maata johtaa. Onko Suomi hyvä paikka elää? En tiedä. Tilastoja katsoen kyllä, mutta henkinen ahdistus kiristää kravattia.

I wish for this night-time last for a life-time. Annan yhteiskuntamietteiden hautua omaan kiehumispisteeseen. Sitten jäsennän ja jäsennän. Lopputulos. En takaa rationalisuutta. Kaivan vanhan sanontani (sanajärjesty hukassa, idea tallessa) muistikätköistä, tosin merkitykseltään eri kuin aikoinaan kuitenkin tilanteeseen sopiva. "Muutan pois. Muutan metsään"

Lopuksi jo perinteeksi muodostunut lupaamani visuaalinen tunne. Yksi sydän jokaiselle elämäni tärkeälle tähdelle.

<3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti