tiistai 21. kesäkuuta 2011

Life on mars

Kauniita kuvia toinen toistaan hassumpia, kekseliäämpiä ja kuvauksellisia. Inspiroidun. Huomaan pystyväni katsomaan tilannetta kaukaa ja annan ajatuksen kuvituksesta edelleen myllätä mielessäni. Se tekee tepposia. Mieleni. Jotain kytee sisällä. Olen aina halunnut matkustaa kuuhun. Miksei marssiinkin. Tein uudistuksen täällä tositarkoituksella. Tarkoittaen tietoista siirtymistä ajatuksen tasolla mustasta valkoiseen. Olen valmis. Historiaani en unohda.
Hain eilen ajatusta tämän sanojen kaatopaikan ideasta ja mahdollisen teeman pinnallisuudesta. Tässä listaus, joita en totaalisesti ole hylännyt, siirtänyt sivuun, kenties.
  • Urheilu, heihei hullu mutta intohimoinen hikoilija missä olet?
  • Häät, boooring. Juu sivulauseessa tästä tapahtumasta, ainutlaatuisesta hetkestä tulee kirjoitettua jopa itsensä kyllästymiseen saakka.
  • Runot, pelkään.
  • Novellit, kauhistun, pelkään
Kahta listan viimeistä salaa unelmoin, taidosta kirjoittaa kun A-L Härkönen kirjoittaessaan Häräntappoaseen, Ei kiitos, Heikosti positiivinen tai Loppuunkäsitelty. Viimeisin erityisen merkityksellinen, jopa pelottavan oman ajatuksen kaltainen. Olenko hullu kun sanon ja myönnän, haluan olla kuin hän. Ehkä joskus näin marsissa, sitten kun siellä on elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti